Vaccinatie

Vaccineren is in Nederland nog niet verplicht. 

Wie met een kleine baby het consultatiebureau binnenstapt, merkt al snel dat men ervan uitgaat dat je je kind zonder twijfel laat inenten. Over het algemeen kun je als ouder weinig informatie verkrijgen over de risico's die inenten bij zeer jonge baby's met zich meebrengen.

Vaccins blijken veel meer bijwerkingen te kunnen hebben dan tot nu toe werd aangenomen. Bronchitis, oorontsteking, allergie, gedrag-of ontwikkelingsverandering,

spierkrampen, oververmoeidheid, concentratie-of coördinatiestoornissen. Het zijn maar een paar voorbeelden, want de lijst met mogelijke bijwerkingen is lang.

 

Het aantal ouders dat twijfelt vanwege de mogelijke medische gevolgen door bijwerkingen van de vaccins neemt toe.

  • De onwetendheid van ouders over de mogelijkheden om af te wijken van het landelijk vaccinatieschema

  • Over de mogelijkheden om vaccins los van elkaar te geven

  • Over de langere tussenperiodes tussen de vaccinatie

  • Alleen vaccineren als het kind volledig gezond is 

 

Dit is een gevolg van eenzijdige voorlichting die door het ministerie van volksgezondheid en GGD wordt gegeven. Een kritische kanttekening is niet nieuw, wereldwijd verdiepen diverse artsen en verenigingen zich in alle ontwikkelingen rond vaccinaties. In Nederland is de Vereniging Kritisch prikken het belangrijkste aanspreekpunt voor informatie. www.nvkp.nl

Op de site van www.tinussmits.nl vind je aanvullende informatie.

 

Ontstoren van vaccinatieschade:

Door het toedienen van een homeopathische verdunning van het betreffende vaccin, kan dat vaccin in het lichaam ontstoord worden. Als de klachten werkelijk door het toegediende vaccin zijn ontstaan, zullen deze in veel gevallen afnemen of zelfs verdwijnen.

 

Preventie:

Voor de vaccinatie een gepotentieerde versie van het te geven vaccin toedienen, zodat het lichaam wordt gewaarschuwd: er komen kunstmatige ziekten aan. Na de vaccinatie wordt dit nogmaals herhaald en zo nodig een maand later nog eens een gepotentieerd vaccin in oplopende potenties, zodat mogelijke verstoringen in het lichaam worden gecorrigeerd.

Dineke Rumpff

Dravik 38

6581 RG Malden

dineke.rumpff@gmail.com

+31 6 40 48 76 41

KVK 54022878

BTW 25176432B01

Wkkgz geregistreerd

Privacy verklaring